18. november 2015

Geen beton professional zonder Betonpocket 2016

Tijdens de Betondag 2015 presenteren ENCI, Mebin en Sagrex de editie 2016 van de Betonpocket. Deze 7de herziene uitgave biedt in één oogopslag alle noodzakelijke en geactualiseerde informatie over beton en zijn samenstellende materialen.

De opzet van de Betonpocket is onveranderd gebleven. Heldere leesteksten en opsommingen, handige tabellen en alles volgens actuele regelgeving en inzichten. Dat zijn de basis ingrediënten van deze handige hulp voor de beton professional.

Kreeg in de vorige editie duurzaamheid nog bescheiden aandacht, in deze uitgave is duurzame ontwikkeling er integraal deel van gaan uitmaken. Niet alleen door een speciaal daaraan gewijd hoofdstuk, ook in de andere hoofdstukken krijgt duurzaamheid zijn plaats.

Vanaf dit jaar wordt de Betonpocket ook als een online-versie uitgebracht.
Via de websites van ENCI, Mebin of Sagrex  maakt de Betonpocket 2016 u online snel wegwijs in de wereld van cement en beton,  materialen, hun toepassing en de specifieke regelgeving kunnen thematisch geraadpleegd worden. De online-versie is beschikbaar vanaf 19 november op onze bedrijfswebsites.

ENCI, Mebin en Sagrex verwachten dat deze vernieuwde Betonpocket niet alleen een handzame bron van kennis zal zijn voor de dagelijkse praktijk, maar ook de verdere verduurzaming van het bouwen met beton ondersteunt.

 

Bestellen

De Betonpocket 2016 kan per email besteld worden bij: tv@enci.nl

Informatie voor de redactie
Betonpocket 2016, formaat A6, genaaid gebrocheerd, omvang 328 pagina’s.

Contact
Daniela Jukovic
Marketing Communicatie HeidelbergCement Benelux
Telefoon: (073)640 12 13 - e-mail: daniela.jukovic@heidelbergcement.com

Downloads