19. november 2014

Betondag Rotterdam

ENCI, Mebin en Sagrex leggen link naar de toekomst van de bouw

ENCI, Mebin en Sagrex zijn ook dit jaar weer prominent aanwezig op de Betondag in Rotterdam. Op de visueel inspirerende hoofdstand tonen de bedrijven van HeidelbergCement Benelux dat ze vandaag al (samen)werken aan de projecten van morgen. Dat de groep ook volop investeert in de bouwprofessionals van de toekomst, komt sterk tot uiting in de HR-stand recht tegenover stand 133.

Helemaal klaar voor de projecten van morgen

De bouwprojecten van de toekomst vragen vandaag om oplossingen. ENCI, Mebin en Sagrex hebben de juiste oplossingen en beschikken over voldoende expertise om eraan mee te werken. Die expertise  omvat een brede waaier aan domeinen waaronder: grond-, weg- en waterbouw en woning- en utiliteitsbouw. Op de stand kijken we vooruit naar de concrete projecten van morgen waaraan ENCI, Mebin en Sagrex een steentje aan kunnen bijdragen. Specialisten staan klaar om hun bijdragen aan die inspirerende cases toe te lichten. Daarnaast krijgen bezoekers, zoals elk jaar, de gelegenheid om uitgebreid van gedachten te wisselen over hun eigen projecten van morgen en om te netwerken met andere professionals in de bouw.

Samen sterk

De gebundelde expertise is de grote kracht achter ENCI, Mebin en Sagrex. De synergie tussen die bedrijven zorgt ervoor dat ze de uitgelezen partners zijn om toekomstgericht te bouwen. Op de Betondag geven experten graag meer uitleg over de toegevoegde waarde van de combinatie ENCI, Mebin en Sagrex.

Investeren in de professionals van morgen

Met de ENCI Studieprijs bekroont ENCI betongerelateerde projecten van studenten. De prijsuitreiking van de editie 2014 vindt plaats op de Betondag. De ENCI Studieprijs past in de bredere intentie van Top Employer HeidelbergCement Benelux om niet alleen te investeren in de opleiding van de eigen medewerkers, maar ook in die van de bouwprofessionals van morgen. Wat kan HeidelbergCement Benelux betekenen voor jong talent? Op een stand recht tegenover hoofdstand 133 geven HR professionals van de groep hierover meer informatie en deelt een trainee zijn ervaring.

>> U vindt ENCI, Mebin en Sagrex op stand 133

Betondag | donderdag 20 november 2014, 8.30-19.00 uur | Rotterdam (de Doelen)