13. februari 2015

HeidelbergCement in Nederland in top 5 bij Top Employers Nederland

HeidelbergCement Benelux heeft voor de derde achtereenvolgende keer het certificaat van “Top Employers Nederland 2015” behaald. Een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employers Instituut, heeft aangetoond dat HeidelbergCement in Nederland (ENCI, Mebin en Sagrex) een voortreffelijk personeelsbeleid voert. Niet alleen biedt dit bedrijf uitstekende arbeidsvoorwaarden, ook geeft het voldoende ondersteuning bij de ontwikkeling van vaardigheden en talent.

Het Top Employers Instituut voert jaarlijks een internationaal onderzoek naar toonaangevende bedrijven wereldwijd. Deze studie voert onderzoek naar volgende domeinen: arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden en bedrijfscultuur.

Audrey-Ann Toogood, HR-Directeur van HeidelbergCement Benelux, is zeer tevreden met het exclusieve Top Employer label. “Wij proberen inderdaad moderne arbeidsomstandigheden aan te bieden en vaardigheden te ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. Zo hebben wij zeer volledige opleidingsprogramma’s ontwikkeld voor al onze medewerkers, ook voor onze jonge ingenieurs. Bovendien is ons salarisbeleid modern, flexibel en beantwoordt het aan de verwachtingen van onze werknemers. Tot slot is ook welzijn op het werk belangrijk.”

Het HR-team van HeidelbergCement Benelux spant zich in om, in het kader van haar voortdurende verbeteringsbeleid, innovatieve HR-oplossingen uit te werken. Audrey-Ann Toogood besluit de exclusieve certificering als volgt: “Samen met onze gekwalificeerde, betrokken, autonome en gepassioneerde medewerkers kan HeidelbergCement bouwen aan de wereld van morgen.” 

Logo Top Employers Nederland 2015.

Voor meer informatie, neem contact op met
Brigitta De Raes, Communication Manager HeidelbergCement Benelux, via +32 (0)475 96 04 77