Samen uw business versterken

Drie pijlers voor onze samenwerking

Wat zijn de sleutelbegrippen in de strategie van een onderneming? Ontwikkelen. Innoveren. Groeien. Die zijn ook op HeidelbergCement Benelux van toepassing. Alleen gieten wij er nog een laagje overheen: we ontwikkelen, innoveren en groeien samen met onze klanten – samen met u.

Ja, wij zijn de marktleider in Nederland en België, zowel in cement als in toeslagmaterialen. We danken die positie aan ons netwerk van fabrieken in beide landen. Door deze sterke industriële positie hebben we de voorbije decennia een expertise opgebouwd in cement en toeslagmaterialen. Deze expertise bieden we aan onze klanten aan. We willen niet alleen onze eigen producten verder ontwikkelen, maar ook die van onze klanten. Dat doen we door te focussen op drie pijlers: research, service en digitalisering.

Research: we zoeken het voor u uit

Vroeger lag de focus in onze labs vooral op onze producten: hoe kunnen we die verbeteren en verduurzamen? De voorbije jaren hebben we onze analyses en ondersteuning gericht op klantenprojecten: we zitten met onze klanten aan tafel om samen ideeën te ontwikkelen. We leggen ook zelf ideeën voor vanuit de HeidelbergCement Groep. Kijk naar onze overname van Italcementi: wat kunnen hun nicheproducten voor onze klanten betekenen?

Service: we denken met u mee

Vragen van klanten overstijgen vaak het productniveau, en dus gaat onze samenwerking verder dan productadvies. Begeleiding om producten gecertificeerd te krijgen? We stellen samen het dossier op. Afval van een productielijn verwerken tot herbruikbaar materiaal? We zoeken oplossingen. Samen versterken we uw business.

Digitalisering: we zijn er altijd voor u

Door verder te digitaliseren, kunnen we ook op logistiek vlak meer doen. Zo werken we aan een online customer portal, waarmee klanten ons altijd kunnen bereiken: een website waarin informatie uit verschillende systemen real-time beschikbaar zal zijn – o.a. over bestellingen, tijdstip van levering, facturen en betalingen. Door in te zetten op deze drie pijlers wil onze groep een heel sterke speler blijven. Voor u, en samen met u, gefocust op onze drie bedrijfstakken: cement, toeslagmaterialen en betonmortel.