21. juni 2016

Steun de deelnemers aan de Quarry Life Award 2016

De wedstrijd

Via de Quarry Life Award bevordert HeidelbergCement in meer dan 1.000 groeven over de hele wereld de lokale flora en fauna. Deze internationale competitie focust op de unieke mogelijkheid een echte ecologische en educatieve meerwaarde aan een ontginningsgebied te bieden. Daarnaast heeft de wedstrijd ook de verdere bescherming en bevordering van de biodiversiteit tot doel. Voor de editie 2016 dienden 454 onderzoekers, studenten en geïnteresseerden een project in. 

Steun de deelnemers

Vijf projecten uit de Benelux werden geselecteerd voor de derde editie van de Quarry Life Award. U kan hier met hen kennis maken. Toon uw steun aan de onderzoekers en stem voor uw favoriete projecten. Een score van één tot vijf sterren kan aan elk project worden toegekend.

Hoe stemmen?

Registreer u door uw e-mailadres in te vullen en een wachtwoord te kiezen of registreer via Facebook. Blader door de deelnemende projecten, open een projectpagina en klik op het aantal sterren dat u aan het project wil toekennen. Eén ster staat voor een lage score en vijf sterren voor een hoge score. U kunt stemmen voor een onbeperkt aantal projecten, maar u kunt slechts één keer stemmen per project.

Hoewel de jury geen rekening houdt met deze stemmen bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar, zullen de meest populaire projecten op het einde van de wedstrijd op de website en tijdens de verschillende nationale en internationale prijsuitreikingen worden voorgesteld.

Meer info op http://nl.quarrylifeaward.be/.