11. april 2013

Transformatie van ENCI Maastricht volgen

Onlangs heeft de «Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied» een nieuwe website gelanceerd: www.enci-gebied.nl. Op deze website kunt u de voortgang volgen van de uitvoering van het Plan van Transformatie van het ENCI-gebied in Maastricht. De Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied is sinds december 2010 onder leiding van de heer Jan Mans belast met de bewaking van de voortgang van de kwaliteit van de uitvoering van het Plan van Transformatie.

In 2009 zijn Natuurmonumenten, Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, ENCI én Stichting Sint-Pietersberg Adembenemend (= omgevingsvertegenwoordiging) een Plan van Transformatie voor het ENCI-gebied overeengekomen. Dit transformatieplan richt zich op:
     - de bestemming en inrichting van de groeve,
     - de overgangszone (een gebied dat tussen de groeve en het bedrijventerrein in komt te liggen) 
     - het huidige en toekomstige bedrijventerrein én
     - de kade.

Uitvoering gestart in 2010

In 2010 zijn de diverse partijen begonnen met de uitvoering. Grote delen van het plan zijn inmiddels al gerealiseerd. Er ontstaat een uniek en verrassend natuurgebied met ruimte voor recreatieve mogelijkheden. De werkgelegenheid krijgt een impuls door duurzame innovatie van het bedrijfsterrein. Nú al is duidelijk dat het ENCI-terrein de komende jaren zal uitgroeien tot een juweel voor de stad en omgeving. Op www.enci-gebied.nl kunt u zich volop laten informeren over de voortgang.

Brochure over Plan van Transformatie

Bent u geïnteresseerd in een brochure over het Plan van Transformatie en de uitvoering ervan? Stuurt u dan een mail naar Nicole Rokx (nicole.rokx@heidelbergcement.com). Vergeet u daarin niet uw naam en adresgegevens aan te geven?

Meer info over verhuurmogelijkheden bij ENCI Maastricht?

Meer info over de verhuurmogelijkheden bij ENCI Maastricht vind u op «Verhuur bedrijfsruimtes ENCI Maastricht». U kunt ook altijd contact opnemen met onze acquisiteur, de heer Haane, tel. +31 (0)43 329 75 97 of +31 (0)6 54 74 74 11.